Subscribe:

22 Aralık 2010 Çarşamba

DYNED İNDİR

Hakan Kulaksız Farkıyla

EN SON SÜRÜM KURULUMSUZ DYNED (OCAK 2010)EN GÜNCEL, KURULUM GEREKTİRMEYEN DYNED'İ BURADAN İNDİRİN. SADECE 3 LINK. KURULUMA, AYARLARA, BİRLEŞTİRMEYE, GÜNCELLEMEYE GEREK YOK. KURULU HALDEKİ PROGRAMI İNDİRİN VE ÇALIŞTIRIN.


Dyned kurulumu yüzünden çıldıranlara müjde. Artık kuruluma gerek yok. Ocak 2010 tarihi itibariyle tüm güncellemeleri içinde barındıran, kurulum gerektirmeyen DynEd Dil Eğitim Programı'nı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Bu, şu anda internette bulunan en güncel sürüm. Yapacağınız işlem çok basit. Aşağıdaki 3 linkte yer alan dosyaları aynı klasöre (örneğin masaüstüne) indirdikten sonra Dyned.part1.exe isimli dosyaya çift tıklayacaksınız. Program kendisini C:\Program Files\DynEd klasörü altına kopyalayacak ve masaüstüne Öğretmen ve Öğrenci girişleri için gerekli olan kısayolları ekleyecektir.





Sizin tek yapmanız gereken bu işlemler bittikten sonra Quicktime'ı bilgisayarınıza kurmak. Quicktime dosyasını C:\Program Files\DynEd klasörü içindeki techw klasörünün altındaki qtw klasöründe bulabilirsiniz. O klasörde bulunan Quicktime installer programına tıkladığınızda Quicktime da bilgisayarınıza yüklenecek ve böylece Dyned kurulumu için sizin sabrınızı çatlatan tüm o adımlardan kurtulmuş olacaksınız. Eğer orada Quicktime'ı bulmayı beceremezseniz, Google'a girip "quicktime indir" yazın ve quicktime'ı verdilen linklerden indirerek kurun.
Bir de, eğer bilgisayarda programı ilk açtığınızda SERVER kısmında herhangi bir server seçili değilse TURKEY (Sadece Resmi Okullar) ibaresini seçmeyi unutmayın.

Önemli Not: Aşağıdaki program Wİndows XP'e sorunsuz çalışmakta olup, Windows Vista ve Windows 7'de denenmemiştir.

EN GÜNCEL (OCAK 2010) DYNED'İ AŞAĞIDAKİ LINKLERDEN İNDİR
Part 1 İndir
Part 2 İndir
Part 3 İndir

0 yorum:

Yorum Gönder